Laatste drie weken voor de kruisfinale’s

We zijn alweer aanbeland bij de laatste drie weken van de competitie.
Het is nog knap spannend wie er de kruisfinales gooien en wie er promoveren.
Hieronder staat nog even ter herinnering wat de regels zijn voor de kruisfinale’s voor promotie degradatie.

De kampioen van de 2e divisie promoveert naar de 1e divisie. De nummers 2,3 en 4 spelen een nacompetitie met de nummer voorlaatst van de 1e divisie. Het speelschema is dan:
Nummer 4 van de 2e divisie speelt thuis tegen de nummer voorlaatst van de 1e divisie Nummer 3 van de 2e divisie speelt thuis tegen de nummer 2 van de 2e divisie later volgt er een returnwedstrijd. De 2 winnende teams zullen het op de finaledag tegen elkaar opnemen, de winnaar van deze wedstrijd speelt het seizoen erop in de 1e divisie. De nummer laatst van de 2e divisie degradeert naar de 3e divisie De kampioen van de 3e divisie promoveert naar de 2e divisie. De nummers 2,3 en 4 spelen een nacompetitie met de nummer voorlaatst van de 2e divisie. Het speelschema is dan:
Nummer 4 van de 3e divisie speelt thuis tegen de nummer voorlaatst van de 2e divisie Nummer 3 van de 3e divisie speelt thuis tegen de nummer 2 van de 3e divisie later volgt er een returnwedstrijd. De 2 winnende teams zullen het op de finaledag tegen elkaar opnemen, de winnaar van deze wedstrijd speelt het seizoen erop in de 2e divisie.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *