Miero 1 kampioen 3e divisie

Gisteren zijn de laatste beslissingen gevallen in alle divisies. Door met 5-4 te winnen is Miero 1 kampioen geworden van de 3e divisie.
1e divisie:
’t West 1 en Pub’84 3 waren al zeker van de kruisfinales, die op 14 en 21 april worden gespeeld. De Babbel 1 verloor met 2-7 van ’t West 1 en had de plaatsing niet meer in eigen hand. Uiteindelijk werd De Passage 2 derde na een 7-2 overwinning uit tegen Pub’84 2 en Bora Bora 1 won met 6-3  van ’t West 3 waardoor Bora Bora 1 vierde wordt in de eindstand en ook plaatst voor de kruisfinales. Door deze resultaten degradeert ’t West 3 naar de 2e divisie en Pub’84 2 gaat spelen in de Promotie/Degradatie Play-Off met 3 team uit de 2e divisie.
Nigel de Haan (Pub’84 3) verstevigde zijn leidende positie in het klassement 180’ers. Door gisteren de maximale score 2 keer te gooien komt zijn totaal voor dit seizoen op 9.
2e divisie: Uncle Sam 1 werd een paar weken geleden al kampioen en sinds vorige week wist Uncle Sam 4 dat het gaat spelen in de Promotie/Degradatie Play-Off voor mogelijke promotie naar de 1e divisie. Ondanks dat Pub’84 4 met 6-3 verloor van Uncle Sam 1 is het derde geworden en gaat ook Play-Off spelen. De laatste plaats kwam uit de wedstrijd tussen Bar Suc6 2 en De Passage 3. De eerste ontmoeting werd met 8-1 gewonnen door De Passage 3, gisteren werd het 7-2 voor Bar Suc6 2, maar dit is voldoende voor De Passage 3 om Play-Off te spelen op basis van de onderlinge duels met Bar Suc6 2.
’t West 2 won met 5-4 van De Babbel 3 en wordt daarmee 7e. Hierdoor gaat ’t West 2 Play-Off spelen met 3 teams uit de 3e divisie en De Babbel 3 degradeert naar de 3e divisie.
3e divisie: Door met 5-4 te winnen tegen Uncle Sam 2 is Miero 1 kampioen geworden. Miero 1 komt op de finaledag op zondag 3 mei in Snackpoint De Passage in actie tegen de kampioen van de 2e divisie, Uncle Sam 1, en strijden om de Kampioensbeker. De Babbel 4 gaat naar de Play-Off na een 7-2 overwinning op Bora Bora 2. De Babbel 2 is zonder te spelen 2e geworden en speelt ook Play-Off. Uncle Sam 2 wordt 3e en zal in eerste instantie in de Play-Off gaan spelen tegen De Babbel 2.
Koppel Knock-Out Competitie: 1 wedstrijd is er afgelopen week gespeeld. Raymond Hoomoedt en Dennick Harder wonnen met 5-2 een halve finalewedstrijd van de verliezersronde en plaatsen zich hiermee voor de finale op vrijdag 1 mei in Café Pub’84.
L I N K S
Uitslagen 07-04-2015
Standen per 07-04-2015
Programma kruisfinales
Statistieken individueel (bijgewerkt tot en met 07-04-2015)
Statistieken teams (bijgewerkt tot en met 07-04-2015)
Koppel Knock-Out Competitie

3 reacties

Sluit aan bij het gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *