Pub’84 2 wint ruim in degradatieduel

Pub’84 2 heeft gisteren een ruime en belangrijke overwinning geboekt in strijd tegen rechtstreekse degradatie tegen concurrent ’t West 3. Doordat een andere concurrent. De Babbel 1 ook ruim verloor heeft Pub’84 2 zelfs aansluiting, zodat het ook mogelijk moet worden om ook de promotie/degradatiewedstrijden afgewend kan worden.

1e DIVISIE: Pub’84 2 kwam uit tegen ’t West 3 op een 0-2 voorsprong te staan. ’t West 3 won de laatste 2 singlewedstrijden, waardoor er met 2-2 de koppels zijn begonnen. Alle koppelwedstrijden werden door Pub’84 2 met 2-0 gewonnen en de teamgame werd gewonnen; 2 – 7.
Pub’84 3 won 3 singlewedstrijden, 3 koppelwedstrijden en de teamgame tegen De Babbel 1; 7 – 2.
Bora Bora 1 tegen De Passage 2 eindigde in 4 – 5.
De Passage 1 – ’t West 1 is niet gespeeld en wordt niet ingehaald. ’t West 1 krijgt hiervoor een gemiddelde plus 1 punt in de stand.

2e DIVISIE: Uncle Sam 1 won de “uitwedstrijd” tegen Uncle Sam 4 moeizaam. Na een 2-2 tussen stand liep Uncle Sam 1 uit naar 3-5, maar de teamgame werd gewonnen door Uncle Sam 4; 4 – 5.
Ook in de wedstrijd tussen ’t West 2 en Bar Suc6 3 stond het na de singles 2-2, Bar Suc6 3 won daarna 3 koppelwedstrijden en de teamgame; 3 – 6.
Pub’84 4 won de eerste 3 singlewedstrijden tegen Pub’84 1 en ging met een 3-1 voorsprong naar de koppelwedstrijden. De eerste 2 koppelwedstrijden werd gewonnen door Pub’84 4, de laatste 2 door Pub’84 1. Pub’84 1 won ook de teamgame; 5 – 4.
Uit tegen De Babbel 3 won De Passage 3 de eerste singlewedstrijd, maar kwam op een 3-1 achterstand te staan na de singlewedstrijden. De koppelwedstrijden werden verdeeld, de teamgame ging naar De Passage 3; 5 – 4.

3e DIVISIE: De top 5 gaan in een onderlinge halve competitie uitmaken wie er kampioen wordt, deze wordt 3e divisie A genoemd. Deze strijd gaat spannend worden. Miero 1 verloor 1 singlewedstrijd tegen Bora Bora 2; 8 – 1.
De Babbel 2 heeft evenveel punten als Miero 1. De Babbel 2 won gisteren tegen De Babbel 4 3 singlewedstrijden en 3 koppelwedstrijden; 3 – 6.
In de 3e divisie B spelen de nummers 6 tot en met 9 uit de heenwedstrijden tegen elkaar in een halve competitie. 3e divisie B was gisteren vrij en gaan vanaf volgende week weer spelen.

KOPPEL KNOCK-OUT COMPETITIE: In de 3e ronde van de Koppel Knock-Out Competitie zijn er nog geen wedstrijden gespeeld. Deze wedstrijden moeten uiterlijk 22 maart zijn gespeeld.

Let op: Om de wedstrijdbriefjes snel en goed te kunnen verwerken vragen wij aan alle teams om de lidnummers te vermelden op de wedstrijdformulieren. Dit is verplicht!!! Teamcaptains hebben in januari een overzicht per e-mail ontvangen en anders is dit terug te vinden op deze website. Er zal toch wel een speler van een team zijn die een smartphone heeft met internet erop?

L I N K S
Uitslagen 10-03-2015
Standen per 10-02-2015
Programma 17-03-2015
Statistieken individueel
Statistieken teams
Koppel Knock-Out Competitie

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *