Programma

De 2e seizoenshelft gaat dinsdag weer van start (zie programma). We zijn in december gestopt met 24 teams, vanaf nu hebben 25 teams zich ingeschreven. Dit geeft even wat problemen om een goede balans te vinden in het competitieprogramma, dus het volledige programma wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.
De 1e divisie en de 1e divisie bevatten beide 8 teams die een gehele competitie gaan afwerken. De nummers 1 tot en met 4 spelen de kruisfinales, de winnaars spelen om het Algehele Kampioenschap, de verliezers om de 3e plaats. De nummer 8 degradeert naar de 2e divisie en de nummer 7 speelt om de promotie/degradatie met de teams die in de 2e divisie eindigen op plaats 2 tot en met 4. De nummer 1 is kampioen en promoveert naar de 1e divisie. De nummer 8 degradeert naar de 3e divisie en de nummer 7 speelt om de promotie/degradatie met de teams die als 2e tot en met 4e eindigen in de 3e divisie. De nummer 1 is kampioen en promoveert.
De 3e divisie start met 9 teams.

Er zijn ook teamwijzigingen.
El Dommel 1 wordt ’t West 3 en speelt in de 1e divisie
El Dommel 2 wordt Bar Suc6 1 en speelt in de 3e divisie
El Dommel 3 wordt Bar Suc6 2 en speelt in de 2e divisie
El Dommel 4 wordt De Passage 3 en speelt in de 2e divisie
Bar Suc6 3 is een nieuw team dat wordt toegevoegd in de 3e divisie

 

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *