Alle beslissingen zijn bekend

Gisteren was het de dag van laatste beslissingen. Voor de teams waar het nog om ging maakten het een spannende avond van.

1e divisie: De beslissing in de 1e divisie was van wie degradeerd er met El Dommel 4 mee naar de 2e divisie. De nummers 6 en 7 stonden in Café Uncle Sam tegen over elkaar. Uncle Sam 1 moest met minimaal 7-2 winnen van De Babbel 1. Na de singlewedstrijden stond het 2-2 en Uncle Sam 1 kwam na 2 koppelwedstrijden op 4-2. In de 3e koppelwedstrijd won De Babbel 1 de koppelwedstrijd en daarmee was handhaving voor De Babbel 1 een feit. Uncle Sam 1 won de overige 2 wedstrijden; 6-3. Pub’84 3 moest door het resultaat in café Uncle Sam minimaal 1 punt pakken tegen El Dommel 4 en daarin slaagde men ruimschoots in; 9-0. Winterkampioen ’t West 1 moest tegen de Passage 2. Na 2-2 en 4-4 won ’t West 1 de teamgame; 5-4. Ook de wedstrijd tussen Pub’84 2 en Bora Bora 1 was spannend en hier moest ook de teamgame de beslissing brengen. Pub’84 2 won deze en daarmee de wedstrijd; 5-4. Bora Bora 1-spelers Rinaldo Dijkstra en Sido Woudstra gooiden beide een 180’er.

2e divisie: De 2 teams die promoveren naar de 1e divisie was al bekend, maar wie degraderen er naar de 3e divisie. 2 kandidaten hiervoor waren Uncle Sam 3 en Pub’84 1 en dat speelde gisteren tegen elkaar. Het bleef spannend tot aan de teamgame, die de beslissing bracht wie de wedstrijd won. De teamgame werd gewonnen door Pub’84 1; 4-5. Hiermee was Uncle Sam 3 gedegradeerd, maar Pub’84 1 was nog niet zeker. De Babbel 2 moest met 6-3 winnen om zich te handhaven. Maar tegen Uncle Sam 4 zat dat er niet in; De Babbel 2 verloor met 1-8. Pub’84 1 blijft in de 2e divisie, De Babbel 2 degradeert samen met Uncle Sam 3 naar de 3e divisie. El Dommel 1 speelde “thuis” tegen Pub’84 4 en won met 5-4. De Passage 1 won de beslissende teamgame tegen ’t West 2; 5-4. Opmerkelijk was dat Wijnald Visser van De Passage 1 in één van de Tac-Ticswedstrijden in 1 beurd driemaal de dubbel bull wist te gooien.

3e divisie: Nummer 3 Miero 1 moest een zo ruim mogelijk winnen en daarna af wachten. Maar tegen El Dommel 2 startte het slecht en kwam met 1-3 uit de singlewestrijden vandaan. Daarna werden alle overige wedstrijden gewonnen; 6-3. Door het resultaat van Miero 1 moest El Dommel 3 met minimaal 6-3 winnen van De Babbel 4 om zich met het reeds van promotie zeker zijnde De Babbel 3 te plaatsen voor een plaats in de 2e divisie. Na de singlewedstrijden stond het 2-2, daarna won El Dommel 3 alle koppelwedstrijden en daarmee het 6e punt. De Babbel 4won de teamgame; 6-3. Voldoende voor El Dommel 3. De Babbel 3 had weinig problemen met Uncle Sam 2; 7-2 en Bora Bora 2 won met 6-3 van Miero 2

Overig nieuws: Alle teams van El Dommel hebben aangegeven voor welke speelgelegenheid zij uit gaan komen in de 2e seizoenshelft. Mochten er nog nieuwe teams mee willen doen, dan kan met een e-mail sturen met een verzoek voor een inschrijfformulier toe te sturen. Zet in de e-mail dan ook even je telefoonnummer. Nieuwe teams kunnen zich tot en met 24 december a.s. inschrijven. Nieuwe leden bij bestaande teams kunnen zich in laten schrijven in Café Pub’84. Leden die zich over willen schrijven kunnen dat middels een e-mail doen met vermelding van het lidnummer, naam speler, naam team (oud) en naam team (nieuw).

Koppel Knock-Out Competitie: Alle wedstrijden in de Koppel Knock-Out Competitie zijn volgens plan verlopen, op 2 na. Hiervan was de organisatie ruimschoots van op e hoogte en deze wedstrijden zijn uiterlijk 16 december gespeeld. Een dag later wordt er geloot voor de tussenronde.

Links
Uitslagen 09-12-2014
EindStanden per 09-12-2014
Statistieken individueel
Statistieken teams
Koppel Knock-Out Competitie

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *