Hoogste finish nu op 150

De hoogste finish voor dit seizoen staat sinds gisteren op 150. Raymon Dijkman maakte gisteren zijn debuut voor het team ’t West 1, hij hij zet zijn eigen gelijk boven aan dit klassement. Ook zijn er weer drie 180’ers gegooid, waarvan
Dave Stuiver (Bora Bora 1) er 2 voor zijn rekening nam.

1e divisie: Uncle Sam 1 kwam gisteren met 3-1 achter te staan tegen Bora Bora 1. Daarna werden de koppels en de teamgame gewonnen door Uncle Sam 1, waardoor het 3-6 werd. Naast de twee 180’ers van Dave Stuiver, gooide zijn teamgenoot
Stevin Wignand een finish van 103. ’t West 1 blijft in het spoor van Uncle Sam 1. Het verloor 1 singlewedstrijd tegen de Babbel 4. In deze wedstrijd werd door Raymon Dijkman de hoogste finish scherper gezet, teamgenoot Dennick Harder gooide een 180’er. Pub’84 3 staat sinds gisteren niet meer op de laatste plaats. De singlewedstrijden tegen
Bora Bora 3 ging nog gelijk op, daarna liep Pub’84 3 uit naar 6-3.
2e divisie: De koploper, Pub’84 2, ging op bezoek bij El Dommel 1. Deze topper bleef tot het eind spannend. Zowel de singles als de koppels werden door beide teams 2 keer gewonnen, de teamgame was beslissend. El Dommel 1 trok aan het langste eind.
’t West 2 had weinig problemen met De Babbel 2. het verloor 1 single- en
1 koppelwedstrijd. Na de 2-2 tussenstand in de wedstrijd tussen Uncle Sam 4 en Pub’84 1 werd het uiteindelijk 6-3 voor Uncle Sam 4.
3e divisie: De wedstrijd El Dommel 3 tegen Uncle Sam 3 was er ook 1 die spannend bleef tot het eind. De ene keer kwam El Dommel 3 op voorsprong te staan, 2 partijen laten was het Uncle Sam 3 die voor stond. Uiteindelijk won El Dommel 3 de teamgame. Pub’84 4 komt sinds gisteren op gelijke hoogte te staan met El Dommel 3. Pub’84 4 won 3 singlepartijen, 3 kopperpartijen en de teamgame tegen Miero 1. Bert van de Vegt
(Pub’84 4) gooide in deze wedstrijd een 120-finish. El Dommel 2 kwam in de uitwedstrijd tegen De Babbel 3 op een 0-1 voorsprong te staan. De Babbel 3 verloor daarna nog maar 1 leg en won de wedstrijd met 8-1. Ook Uncle Sam 2 verloor thuis tegen Bora Bora 2 maar 1 singlewedstrijd en 1 koppelwedstrijd en besliste de wedstrijd in 7-2.

Uitslagen en standen
Spelers- en teamresultaten
Programma volgende week

2 reacties

Sluit aan bij het gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *